0
Fotografie van Bram van der Horst
0

Reis en landschap fotografie vanuit Haarlem

De wereld ontdekken en deze reis vastleggen is de reden waarom ik Scape Photos ben gestart. Eén foto zegt meer dan 1000 woorden en als die foto met zorg is gemaakt vertelt die foto nog veel meer. Gedreven door een noodzaak om nieuwe plekken te ontdekken en mij creatief te uiten fotografeer ik de wereld om mij heen. Helaas, is deze passie niet genoeg om de rekeningen te betalen en daarom ben ik naast fotograaf ook Aardrijkskunde docent. Toepasselijk nietwaar? 

Elke woensdag verschijnt mijn blog, waarin ik je meeneem naar mijn foto's, de behind-the-scenes en foto tips over compositie of Adobe Lightroom. Je kan je daar meteen op abonneren door onderaan deze pagina in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief; een soort geheugensteuntje. 

Fotograaf in actie. Kolmanskop, Namibië.

Fotograaf in actie. Kolmanskop, Namibië.

 

Leuk al die verhalen en foto's op de computer, maar waar ik echt elke keer weer enthousiast van wordt is als een foto wordt afgedrukt. Het proces van overleg met de drukker, papier keuze en het uiteindelijke ophalen van de print is een bijna magische ervaring, als al die bits en bytes omgetoverd worden tot iets tastbaars. 

Wil je ook een tastbaar beeld aan de muur? Kijk dan even onder verkoop.  Mijn foto's zijn beschikbaar in 3 formaten. 

Fotograaf:  Bram van der Horst

Fotograaf:

Bram van der Horst