Leven lang leren

Leven lang leren

Een tijd geleden sinds ik een bericht heb gepost op het blog. Drukke tijden op mijn werk en een hoop sociale activiteiten maken dat de blog wat achterloopt.

In de tussentijd ben ik, als onderdeel van de sociale activiteiten, naar de Waddenzee geweest en heb te voet de oversteek gemaakt naar Ameland en met mij ook het fototoestel. Soms wat benauwde momentjes gehad. Van de Pentax toestellen is bekend dat ze zeer robuust zijn en goede waterafdichtingen hebben. Toch geloof ik niet dat zo'n fototoestel erg goed kan zwemmen. De avonden hebben we dat weekend doorgebracht in het oude Koetshuis van een biologische boerderij. Echt een bezoek waard! 

Daarnaast een hele andere ontwikkeling. Ik ben van mening dat men een leven lang moet leren. Daarmee gezegd ben je nooit uitgeleerd maar ook kan je altijd nog verbeteren. Daarom onderzoek ik het 'Arcanum'. Een leuke interessante ervaring tot nu toe! Ik zal hier over posten zodra ik hier wat verder mee ben. 

 

The Old Farm, Koetshuis de Hoop in Hiaure

The Old Farm, Koetshuis de Hoop in Hiaure

De oversteek naar Ameland

De oversteek naar Ameland