Nacht onder 1001 sterren

Zoals ik bij mijn verhalen over Kruger al eerder heb verteld probeer ik steeds meer bewegende beelden op te nemen in mijn blogs. Eigenlijk is soms een bewegend beeld niet voldoende om de sfeer te proeven. Soms draait het gewoon om het geluid. Daarom vandaag een foto EN geluid!

_IMG1206-Edit.jpg

Doordat de zon vandaag zo heerlijk prominent aanwezig was, kon ik zelfs mijn zonnebril alweer opzetten. Hoewel het nog niet echt lekker warm is, gaat het de goede kant op. Nu was het vorig jaar in Fez al gauw 40 graden, wat ook weer niet lekker is. Dus wat doe je dan? Je zoekt verkoeling. Dat kan je doen door bovenop een hoog gebouw, op het terras in de wind te gaan zitten of door op een berg onder een boom te zitten. In elk geval, zodra de warmte afneemt komt iedereen naar buiten en start de avond, of eigenlijk de dag.

Wat dat betreft is dit het moment om te gaan kijken naar een nieuwe reisbestemming. De keuze is reuze en dat is ook echt een probleem. Je ziet de groene heuvels van Toscane, maar dan mis je de pyramides van Giza. Daarom ben ik benieuwd wat de tips zijn die jullie kunnen geven? Waar zie je nou mooie landschappen en is het leuk toeven voor een week? O, voordat je Zuid-Afrika roept, daar mag ik niet heen. Ik heb te horen gekregen dat we daar al genoeg zijn geweest.... or are we...?