Achter de schermen

Sinds 2016 bestaat mijn website. Elke week, en soms vaker, schrijf ik een blog met daarin foto's van alle reizen in het binnen- en buitenland. Door de jaren heen heb ik veel plekken mogen bezoeken. Al die informatie wil ik gaan delen. Daarom ben ik gestart met een aparte afdeling binnen mijn website die "Destinations" zal gaan heten. Zoals je al ziet, zal dat deel Engelstalig zijn. In mijn ogen is mijn ervaring niet uitsluitend voor Nederlands publiek en door het in het Engels te schrijven kunnen meer mensen profiteren van die ervaringen. 

Zoals in de galerij te zien is heb ik een voorliefde voor de Afrikaanse natuur. Ik ben daarom begonnen met het beschrijven van de verschillende Nationale Parken in Zuid Afrika. Tot op heden heb ik Marakele, Golden Gate Highlands en Mapungubwe National Park beschreven, maar in de toekomst zullen daar Addo Elephant park, Kgalagade en Kruger bij komen. Kruger is echter zo'n groot nationaal park dat dat meerdere pagina's zullen worden. 

Van elk nationaal park of bestemming beschrijf ik de beste plekken om te slapen, hoe je er komt, bezienswaardigheden, fotografische tips en geef ik je goede bronnen om de bestemming verder te bestuderen. 

Mijn vraag aan jou:

ik ben heel nieuwsgierig wat je van dit idee vindt, en hoe je de uitwerking van dit idee vindt. Hieronder is een knop om naar de beschrijving van Mapungubwe National Park te gaan. Klik daarop en laat mij via een comment weten wat je ervan vindt.