Rondreis in Japan: Osaka, Tokyo, Kyoto

ik had het al aangekondigd in eerdere berichten. De nieuwste bestemming van Scape Photos was Japan. Nu enkele dagen nadat we zijn teruggekomen, en de jetlag bijna weer te boven zijn, is het tijd om de eerste foto's van de reis te publiceren.

Tot nu toe heb ik een grote verscheidenheid aan foto's al kunnen bekijken. In deze post alvast een paar. Dat illustreert ook meteen hoe veelzijdig Japan is. Stad, natuur en tempels zijn allen op korte afstand van elkaar te vinden. Dat geldt overigens ook voor de sushi tentjes ^^.

Hoe ging de reis?

De reis zelf startte in Osaka. Na een mooie vlucht kwamen we daar aan en konden we direct in ons appartement. De volgende dagen hebben we in Tokyo doorgebracht. Om vervolgens de natuur in te duiken in het gebied rond Nikko en Fujiyoshida in de omgeving van Tokyo.

De reis vervolgde zich in Kyoto en het nabijgelegen Nara, de eerste hoofdstad van Japan met bekend om haar indrukwekkende tempelcomplexen. Onze laatste avond hebben we in een hostel met snurkende mensen in Osaka doorgebracht. Kortom een veelbewogen reis met veel nieuwe indrukken van Japan en de Japanners. Daarover later meer!

Osaka had wel wat weg van de Matrix

Osaka had wel wat weg van de Matrix