BELGIË | Verlaten treinreparatieplaats

BELGIË | Verlaten treinreparatieplaats

Verlaten

Ook in België moeten treinen gerepareerd worden. Hier in Haarlem is zo’n reparatieplaats te vinden, maar daar is het nog altijd druk met treinen die gerenoveerd worden. Nabij Charleroi is die bedrijvigheid helaas niet meer te zien. De reparatieplaats, een hal van zo’n 100 lang bij 100 meter breed, staat volledig leeg.

Nou helemaal leeg niet, er ligt namelijk in de hal overal zooi. Oude bankstellen, kapotte stoelen en een brandblusser. Dit maakte dat je overal kleine dingen kon ontdekken en fotograferen. Tijdens het ontdekken begon het ongelooflijk hard te regenen. Het geroffel van de regen wekte de hal tot leven. Het dak lekte her en der en de regenpijpen bliezen stralen water uit. Helaas waren er geen oude treinen te vinden maar de hal leverde desondanks hele gave foto’s op.

 
Zo kwamen de treinen binnen

Zo kwamen de treinen binnen

 
Bankstel te leen

Bankstel te leen

 
De planten nemen de hal over

De planten nemen de hal over

Een brandblusser

Een brandblusser