Portret | People at work II

Portret | People at work II

Portretten

Vorige week schreef ik over de uitdaging die ik mijzelf heb gesteld door meer mensen te fotograferen. Voor mij is het grootste obstakel, die mensen vragen. Hetzelfde heb ik een beetje met telefoneren. Daar houd ik ook niet zo van. Toch zal ik van tijd tot tijd mensen moeten bellen en ben ik van mening dat het fotograferen van mensen ook binnen mijn repertoire aan vaardigheden hoort te passen. Daarom ben ik op de reis hortend en stotend mensen gaan aanspreken om ze te mogen fotograferen. Vandaag deel ik hier weer 3 foto’s van!

 

Gate guard Aldam nature reserve

 
 

two boys, Van Zylsrus

 
 

Shaun from the Farm inn, Pretoria

 

Wat heb ik nou van deze uitdaging geleerd? Nou, dat niemand ‘nee’ heeft gezegd was al een heel ding. Iedereen vond het prima en vaak zelfs leuk. Toen ik in gesprek was heb ik mijn kaartje gegeven waardoor ze de foto ook terug kunnen vinden! Van sommige heb ik een e-mail adres en die zal ik gebruiken om de foto op te sturen. Hoewel iedereen het leuk vond om gefotografeerd te worden blijf ik er niet happig op om te doen. Al gaat dat langzaam aan beter. Daarom blijf ik mijzelf uitdagen en zal ik mij hier verder in gaan verdiepen. Je zult de komende tijd dus ook wat meer portretten langs zien komen op de site.