ZOMER | lange zomeravonden

ZOMER! Lekker lang licht

Eindeloze dagen waar het 's ochtends lekker fris is en 's avonds, na een warme dag, weer lekker koel. Als je de avond hele lang buiten kan zitten en een klein vuurtje kan stoken. Dat is een perfecte avond in de zomer. Dagen waarop niks hoeft. Heerlijk. Terwijl we druk voorbereidingen treffen, om naar de winter in het zuidelijk halfrond te gaan, is het toch heerlijk ontspannen hier in Nederland. 

Uiteraard gaan vele Nederlanders deze vakantieperiode weer op reis. Daarom leek het mij leuk om hier allerlei foto's te plaatsen van die zomerse avonden! Heb je ook een mooie foto van zo'n lange zomeravond? Post die dan ook!! 

 
De namiddag begint met wat muziek

De namiddag begint met wat muziek

De dag eindigt met een knal in IJsland

De dag eindigt met een knal in IJsland

 
 
De laatste zonnestralen in het Baskenland

De laatste zonnestralen in het Baskenland

 
 
Florence komt tot rust

Florence komt tot rust

 
Na de zon, komt het vuurtje

Na de zon, komt het vuurtje