Portret | People at work I

Portretten

Als fotograaf voel ik mij meest op mijn gemak als ik rustig kan rondlopen en mij kan richten op één ding: De foto. Dat betekent evengoed dat ik mij, zoals ik wel vaker heb geschreven hier, verre houd van het fotograferen van mensen. Daar ben ik blij en op m’n gemak. Je leert alleen niks als je constant op je gemak bent. Daarom had ik mij voorgenomen om mensen te fotograferen. Niet van veraf, nee van redelijk dichtbij. Dichtbij genoeg dat ik ze om toestemming zou moeten vragen! Een hele drempel. Met wat lichte dwang, gestotter en ongemakkelijkheid van mijn kant ben ik zowaar tot 4 foto’s gekomen. 4 Foto’s op verschillende plekken: Kruger, Mesosauris fossil bush camp, Franschhoek, Aldam en Farm inn ( mijn favoriete plek voor wafels met ijs). Ik deel in dit blog de eerste 3 foto’s.

 
_IMG5908.jpg
 
 
Chiel, Eigenaar en tourguide bij de Mesosaurus Fossil Bush Camp

Chiel, Eigenaar en tourguide bij de Mesosaurus Fossil Bush Camp

 
 
Brywel and Chamonix staff in Fransschoek

Brywel and Chamonix staff in Fransschoek