PORTRET | Voorzichtige stappen

Mijn blog staat vol met landschappen;

terwijl het overal om mij heen in Haarlem en buiten Haarlem stikt van de mensen. Tot nu toe heb ik mij op allerlei onderwerpen gestort, maar was er vaak geen mens te zien. Jullie hebben sterrenhemels langs zien komen, steden, landschappen en natuurlijk dieren. De mensen die ik hier en daar 'toevallig' op de gevoelige plaat heb vastgelegd zijn meer onderdeel van een landschap of sfeerbeeld. 

Op zich heb ik er weinig problemen mee voornamelijk leeuwen te willen fotograferen. Toch had en heb ik het gevoel dat er meer in zit voor mij dan alleen landschappen. Een aantal mensen die ik ken fotograferen professioneel mensen en dat heeft me geïnspireerd. Waarom zou ik het niet proberen? Daarom ben ik klein begonnen en heb ik de beste testpersoon gevraagd die je kan bedenken: Mijn vriendin!

 
_IMG3884.jpg
 
 
 
_IMG3876.jpg
 

Geslaagde foto's al zeg ik het zelf!