Eindelijk gelukt! Mount Fuji

In het begin van het jaar zag ik een korte film van SmugMug, een foto hosting site. Eén van de fotografen die gefilmd is als promo materiaal is Elia Locardi. In het filmpje was clip over Japan. Nooit had ik verwacht enkele maanden later op precies diezelfde plek te staan. In mijn eigen poging om deze locatie te fotograferen. 

Helaas was het hoogtepunt van de kersenbloesem voorbij toen op onze eerste avond een storm overtrok en de roze/paarse bloemen allemaal beschadigd raakten of wegvlogen. Dat maakte het uitzicht zeker niet minder. Daarbij hadden we net enkele honderden treden beklommen om bij de pagode te komen. Dan kan je echt wel even een momentje gebruiken om tot rust te komen. Uiteindelijk hebben we de trap 3 keer beklommen, op zoek naar het goede licht. Na zoveel wandelen hebben we onze tijd in Fujiyoshida afgesloten. We hebben daar heerlijke stokjes met gegrilde groenten en vlees gegeten. Allemaal op aanraden van de chef. Top ervaring!

Overzicht van de Pagode

Overzicht van de Pagode

Detail van de pagode

Detail van de pagode

Yakitori chef!

Yakitori chef!