NEDERLAND | Tijger

Jaren geleden kwam ik ooit op televisie een documentaire tegen over een of ander nationaal park waar tijgers te vinden waren: Kaziranga in India. De naam is altijd blijven hangen. Vorig jaar was ik bij een presentatie van National Geographic fotograaf, Steve Winter, en ook hij sprak over Kaziranga. Toen kwam afgelopen jaar Planet Earth 2 uit en in de aftiteling kwam Kaziranga weer terug.   Ben je trouwens benieuwd naar foto's van Steve Winter of hoe een National Geographic fotograaf te werk gaat? Klik dan hieronder op de knop om naar een videopresentatie van Steve Winter te gaan. Een echte aanrader. 

Langzaam aan begrijp ik dat Kaziranga een speciale plek is. Daarom staat het park nu op mijn wensen lijstje van Nationale parken die ik zou willen bezoeken. Tot die tijd moeten we het doen met een foto van een Sumatraanse tijger in Burgers zoo. 

 
_IMG1260.jpg