Nederland | Elswout

Die herfstkleuren blijven maar komen!

 
Brug over een beekje, Elswout

Brug over een beekje, Elswout

 

Een grote eikenboom flankeert de brug over het beekje. De grond is bezaaid met de oranje bladeren van dit jaar. Op naar de lente als de bladeren weer verschijnen. Het verhaal wat je ziet in de foto is een overgang van plek A naar B, wat door de brug wordt duidelijk gemaakt. Aan de overkant staat deze indrukwekkende boom die z’n bladeren verliest. Een scene uit de herfst is het overduidelijk, maar als je wat dieper duikt zie je misschien ook wel diepere lagen.

In deze tweede foto heb ik dezelfde boom en brug gefotografeerd, maar dan van een hele andere hoek. Toen ik hier liep viel mijn oog op de grote tak die, als het ware, om de brug heen krult.Door de brug in het midden van de foto te zetten wordt deze compositie heerlijk simpel.

 
De vorm van de boom helpt de compositie, Elswout.

De vorm van de boom helpt de compositie, Elswout.

 

Ga je dit weekend het bos in en wil je daar de herfstkleuren vastleggen, klik dan hieronder op de link naar mijn vorige blog. Daarin geef ik je 3 tips helpen als je die bijzondere bomen, paddenstoelen of heide wilt vastleggen.