Feeën in de Amsterdamse Waterleiding Duinen

Feeën in de Amsterdamse Waterleiding Duinen

De reis door Marokko wordt kort onderbroken door een klein tripje wat ik zondagochtend vroeg heb ondernomen naar de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Weinig dingen zijn fijner dan een bezoek aan een ontwakend en mistig bos. 

Een stortbui onder een boom later, ben ik enkele magische plekjes tegengekomen. De damp van de regen nog in de lucht, en de zon die daar doorheen prikt. Het geeft het bos een hele andere sfeer en het ruikt dan zo lekker. 

In het bos merk je al dat de herfst niet ver weg meer is,het is immers al september. Op een dagje na. Met de komst van de herfst breekt ook de bronsttijd aan van de grote herten in Nederland. De damherten in de AWD en de edelherten in de NP Hoge Veluwe en NP Oostvaardersplassen. Daarover zullen later in het jaar nog veel meer foto's van verschijnen. In de volgende blog post, gaat de reis door Marokko weer verder. Op naar Essaouira.

Varens

Varens

Mist

Mist