BLOG | Lente perikelen

De afgelopen weken is het lente geworden. Wat is het top weer! De bloemen bloeien weer, je kan tot 's avonds buiten zitten OF je adkamer verbouwen. Zo'n idee brengt een hoop stof met zich mee daarom dat het wat rustig was op de website. De verbouwing loopt op z'n einde en daarmee weer een start voor de blog. De symboliek van de lente foto's zullen je zeker niet ontgaan.

 
Tong buitenboord

Tong buitenboord

 

Tijdens de verbouwing hebben we gelukkig het huis ook kunnen ontvluchten en hebben we o.a. het zonnige Bos en Lommer mogen verblijven. Daar staan in het Bos en Lommer Plantsoen ook bomen vol in de bloesem. Op de eerste zonnige lente dag vlogen de bijen, hommels en parkieten af en aan. Hoewel het maar een paar bomen waren deed de schoonheid van deze bomen zeker niet onder voor de Japanse kersenbloesem bomen die ik vorig jaar heb gezien. Ben je benieuwd hoe de Japanse Kersenbloesem eruit ziet? Klik dan hieronder op de link. Dan ga je meteen naar die blog post!

 
Tong buitenboord

Tong buitenboord

Bloesemknop

Bloesemknop

 

Toch gek hoeveel natuur je in de stad kan vinden. Toch als je goed zoekt, kan je dus vliegende hommels fotograferen en bijna macro-achtige foto's van kersenbloesem! Kortom, tijd om er weer op uit te gaan foto's te maken!