What's next?

De blogs over de reis naar Japan loopt, op z'n einde. Uiteraard heb ik daar nog meer foto's van, die wellicht onder een thema post of willekeurig op de site te zien zullen zijn. Maar niet getreurd, er is namelijk goed nieuws. De afgelopen weken zijn mijn vriendin en ik de Atlantische kust afgezakt naar de bergen van Noord-Spanje. Via de centrale Pyreneeën zijn we weer terug gereisd met een tussenstop bij de zoutvelden van La Rochelle.

Nu zullen die foto's binnenkort op de site te zien zijn, toch zal ik hier alvast een voorproefje plaatsen. Wel zo leuk! Op deze reis heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk het gevoel van het gebied terug te laten komen; foto's die verhalen vertellen. Verhalen over het goede leven in een slaperig dorpje, de bergkoeien of de Atlantische zee die de kust teistert. 

Noord Spaanse kust

Noord Spaanse kust

Slaperig stadje

Slaperig stadje

De nacht

De nacht

Daar blijft het in deze serie niet bij. Nee, binnenkort zal het vliegtuig ons naar IJsland brengen. Daar gaan we de ruige natuur van het koude eiland verkennen. De tent en de slaapzakken zijn gepakt. De zomer lijkt daar verdacht veel op onze winter.