NEDERLAND | Historic GP

Na de vorige blog post over de historische GP op circuit Zandvoort, vond ik het niet passend om bij die blog meer foto's van die dag te plaatsen. Als gevolg van het ongeluk heeft het programma stilgelegen maar is uiteindelijk wel weer opgestart! Hier enkele foto's van de rest van de dag.

Extra bijzonder is de laatste foto waar een 1993 Benetton F1 wagen op staat. Ik was destijds 4 en keek al naar de formule 1. Ik heb lang lang lang geleden die auto dus zien rijden op tv. Toen bestuurd door Michael Schumacher.

De race winnende Lotus-Cosworth uit 1967 van Jim Clark

De race winnende Lotus-Cosworth uit 1967 van Jim Clark

Oude Le Mans Porsche

Oude Le Mans Porsche

Glijdend de Tarzan bocht door met formule 1 wagens van voor 1960

Glijdend de Tarzan bocht door met formule 1 wagens van voor 1960

De 1993 Benetton van Michael Schumacher.

De 1993 Benetton van Michael Schumacher.