WINTER | Kou uit het noorden

WINTER | Kou uit het noorden

Sneeuw in Nederland!

Het heeft gesneeuwd. Zeker een 5 centimeter sneeuw en we hebben de langste file in de geschiedenis (2300 km), treinen die met een winterdienstregeling (nog) niet op tijd rijden en sneeuwballen die voor ruzies zorgen. Gelukkig kan het ook winter zijn, in andere landen weliswaar, waar het gelukkig een stuk vriendelijker eraan toegaat. Zweden of Finland zijn meteen twee landen waar ik aan moet denken. Daarom wat foto’s van een door sneeuw bedekt landschap, waar je meteen de houtkachel van aan wilt doen.

 
Sneeuwval in Porvoo, Finland

Sneeuwval in Porvoo, Finland

Boven de poolcirkel in Abisko, Zweden.

Boven de poolcirkel in Abisko, Zweden.

 
 
Winterfestival in Helsinki, Finland

Winterfestival in Helsinki, Finland

Winter zon in Helsinki, Finland

Winter zon in Helsinki, Finland