Andalusië | Warm zonlicht in de grijze winter

Andalusië | Warm zonlicht in de grijze winter

Na de sneeuw, komt zonneschijn

Sinds het nieuwjaar is het in Nederland al grijs, koud en soms zelfs wit van de sneeuw. Al word ik nog zo blij van een vers laagje sneeuw, toch is het heerlijk als soms die zon even doorbreekt. Als de zon doorbreekt zitten de terrassen dan ook meteen weer vol. De eerste warme dag in maart is een soort universeel teken om weer buiten te gaan zitten. Misschien is het daarom wel dat zoveel mensen in de winter verlangen naar een huisje in Spanje. Waar de zon bijna altijd schijnt en waar je het hele jaar buiten kan zitten. Daarom deze week in de blog: Warmte!

 
Vrouw in de zon

Vrouw in de zon

Olé!

Olé!

Sinaasappels, zon en wit geschilderde muren.

Sinaasappels, zon en wit geschilderde muren.

Klassieke en moderne architectuur

Klassieke en moderne architectuur